BLANTERSWIFT101

Ayaş Kiralık Vinç

26 Mart 2019 Salı
Ayaş Kiralık Vinç hizmeti sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş olan Vinç firmaları ,prensipli çalışma anlayışı, kaliteli işçiliği ile vinç hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, 7/24 sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor.
Türkiye’de tüm bölgelere kiralık vinç, hiyap vinç kiralama ve sepetli vinç kiralama hizmetini ihtiyaçlarınız doğrultusunda uzmanlaşmış kadromuz, sertifikalı, özel eğitimli ve tecrübeli operatörlerimizle birlikte sizler için hizmet vermekteyiz.
Vinç, müşteri memnuniyetini esas edinmiş olup, hızlı, güvenli, dikkatli, tecrübeli ve ehliyetli profesyonel ekibiyle iş güvenliği kurallarına uygun şekilde çalışarak Türkiye’nin önde gelen şahıs ve firmalarına en iyi şekilde hizmet vermektedir.
bugüne kadar her türlü indirme, bindirme tahmil, tahliye, çatı, ytong montaj işleri, nakliye, sepetli vinç ile cam silme, fabrika boyama işleri, iski, boru döşeme, ekipli makine taşıma işlerini itina ile yapmaktayız. Uzman ve kaliteli personel kadromuz, gelişmiş en son teknolojiyle 24 saat müşterilerimizin hizmetindeyiz.
Aracınız arızalandığında ya da başınıza bir kaza gelip de yolda kaldığınızda, arabanızı kurtaracak çekiciye en kolay şekilde nasıl ulaşacaksınız? Elbette Solaklar Yolda Destek Hizmetleri ile… 7 gün 24 saat, yolda kaldığınızda; bizi arayın, Yolda Destek Hizmetleri devreye girsin. Size kalan da aracınızı en yakın yetkili servise götürmek üzere gelecek çekicinin, çoktan yola çıktığını bilmenin verdiği güven olsun…. Ayaş Vinç
UYGUN FİYAT VE ÖDEME KOŞULLARIYLA 24 SAAT PROFESYONEL HİZMET
» Kiralık teleskopik vinç, çift kırma vinçli kamyonlarla her türlü indirme/bindirme
» Çatı, ytong, kolon, demo, çelik konduksiyon montajı
» Elektrik trafolarının montajı
» Tahmil, tahliye nakliye işleri
» Konteyner nakliyesi
» Kiralık sepetli vinç ile cam slime, fabrika boyama
» İski, doğalgaz boru döşeme işleri
» Ekipli, hamaliyeli makine taşıma işleri
» Hertürlü sanayi makine kesimi montajı, beton yıkım işleri

Bu Blogda Ara